comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/09/2020 | Lege si Ordine

Peste 350 de persoane legitimate, 243 de autoturisme controlate, 84 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei acțiuni  de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 La data de 02 septembrie a.c., în intervalul orar 17:00 – 20:00, 86 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 27 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Fetești.

Au fost controlate în trafic 243 de autovehicule și legitimate 353 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 de lei, fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 8 certificate și 4 plăcuțe de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Cu ocazia efectuării unor controale în municipiul Fetești, au fost depistate două persoane care apelau la mila publicului folosindu-se de prezența minorilor, în cauză fiind întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerșetorie”.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii precum și asigurarea unui climat de ordine publică.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA