comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ion Mitrică a fost validat consilier județean

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/10/2012 | Locale Ialomita

Vineri, 12 octombrie, consilierii județeni au luat în discuție validarea mandatului de consilier al lui Ion Mitrică, membru al UNPR, ales supleant pe listele alianței electorale „Alianța pentru Ialomița”.

Odată cu renunțarea la mandatul de consilier județean a democrat-liberalei Gabriela Petre, s-a creat o adevărată furtună în Alianță. Pentru că următorul pe lista de consilieri era Ion Mitrică de la UNPR, PDL pierdea un loc în C.J. S-au dus lupte seculare pentru ca Ion Mitrică să renunțe „de bunăvoie” la mandat, pentru ca tot un consilier PDL să vină pe acest loc. Nu a fost chip. UNPR și-a apărat locul chiar dacă la alegerile locale a candidat în API, considerând că dacă… „ai plecat, locul ți s-a ocupat”.

Așadar, membrii comisiei de validare au acceptat documentele prezentate la dosar, iar cu o abținere, consilierii județeni au validat mandatul noului consilier.

Întrebat într-o conferință de presă susținută înaintea ședinței de Consiliu despre cum comentează faptul că Ion Mitrică va fi validat consilier, președintele PDL Ialomița, Cazacu Marinică, a afirmat sec că „dacă ei validează mandatul fără acordul Alianței, este treaba lor…”. O fi vreo amenințare?