Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Întrerupere alimentare cu gaze naturale. Mâine – Fetești și Urziceni https://wp.me/p49Kdo-92H

Întrerupere alimentare cu gaze naturale. Mâine – Fetești și Urziceni

Informare privind sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale in judetul IALOMIȚA

Distrigaz Sud Reţele efectuează lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru judetul IALOMITA, pentru data de 15.03.2017: 

Nr crtDataJudetLocalitateStrazi afectateDe laPana la
115.03.2017IalomitaFETESTICAMINULUI [ Strada ]08:0014:00
215.03.2017IalomitaURZICENIGRADINITEI [ Aleea ]09:0017:00

Reamintim clienţilor noștri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km.Judeţele deservite de către companie sunt : Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.