comenzi la domiciliu cliseru.ro

Intervențiile pompierilor ialomițeni din acest weekend

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/07/2015 | Lege si Ordine

Incendii la Slobozia, Țăndărei și Rădulești

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu, la depozitul de furaje al unui cetățean din localitatea Rădulești.

Evenimentul a fost anunțat la 112 în după-amiaza zilei de sâmbătă, 11 iulie , iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Secția Urziceni. Aceștia au acționat cu ajutorul unei autospeciale de stingere, iar după aproximativ 20 de minute, flăcările au fost lichidate. În incendiu au ars cca. 160 de baloți de lucernă și un adăpost de animale aflat în imediata apropiere, pe o suprafață de cca. 15 mp.

În aceeași zi, în jurul orei 18.10, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, pe raza cartierului Bora al municipiului Slobozia.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, flăcările se manifestau pe o suprafață de cca. 10.000 mp. Pompierii au acționat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, iar după aproximativ 40 de minute, incendiul a fost lichidat.

Un alt eveniment la care a fost solicitată intervenția pompierilor s-a produs duminică, 12 iulie, în jurul orei 14.10, când un lan de grâu de pe raza orașului Țăndărei a fost cuprins de flăcări.

Pompierii s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, iar în momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta pe o suprafață de cca. 8 ha de grâu. Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere, iar după aproximativ o oră și jumătate au reușit lichidarea flăcărilor, în limitele găsite.