comenzi la domiciliu cliseru.ro

Interact Slobozia: „Blind date with a book”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 20 noiembrie 2017

Echipa Interact Slobozia revine cu un nou proiect intitulat „Blind date with a book”, ce se va desfăşura astăzi, 13 iulie, în incinta Hambar Pub, începând cu ora 17:00.

Acest eveniment are ca scop un schimb cultural, dar și formarea de noi legături între persoane din aceeaşi categorie de vârstă și cu o pasiune comună, lectura.

Procedeul este simplu: fiecare participant trebuie să vină însoțit de o carte preferată, dar şi de o prezentare succintă a acesteia. Membrii Interact se vor ocupa de împachetarea cărților, urmând ca fiecare participant să-şi aleagă o altă carte în urma parcurgerii descrierii afişate pe aceasta.

Proiectul se adresează elevilor de peste 14 ani, pasionați de lectură, care doresc să adauge un bonus bibliotecii lor și să lege prietenii cu alți oameni într-un mod distractiv și inovativ.

Nu ezitați să luați parte la eveniment, să profitați de atmosfera plăcuta şi să vă bucurați de surprizele și premiile pregătite de noi, precum vouchere și bilete la film oferite de Hambar Pub, pe care le puteți câștiga în cadrul unui concurs de cultură generală în materie de cărți și a unei tombole.

Vă aşteptăm alături de partenerii noştri, Biblioteca Județeană „Ştefan Bănulescu” şi Casa Cărților!