15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Instituția Prefectului Ialomița confirmă al doilea caz pozitiv de coronavirus https://wp.me/p49Kdo-f0n
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Instituția Prefectului Ialomița confirmă al doilea caz pozitiv de coronavirus

În contextul evoluţiei situaţiei de epidemiologie determinată de răspândirea virusului COVID-19 astăzi, 17.03.2020, orele 09:00, situaţia epidemiologică a judeţului Ialomiţa se prezintă astfel:

-180 de persoane sunt izolate la domiciliu

– 33 de persoane aflate în carantină.

În după amiaza zile de 16.03.2020 a fost confirmat în judeţul Ialomiţa cel de-al doilea caz testat pozitiv cu COVID-19.

Persoana se afla în centrul de carantină, iar în jurul orelor 22:30 aceasta a fost transportată cu izoleta la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” din Bucureşti.

Instituția Prefectului Ialomița

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!