comenzi la domiciliu cliseru.ro

Instanța a respins cererea primarului din Țăndărei de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/02/2015 | Lege si Ordine

Judecătoria Fetești a respins, săptămâna trecută, cererea primarului orașului Țăndărei, Roman George – Cristian, de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. De asemenea, a respins cererea acestuia cu privire la unele neregularităţi ale actului de sesizare.

În schimb, a admis cererea de înlocuire a imobilului unde stătea, cu un altul, un pic mai încolo. Totodată, dispune începerea judecăţii cauzei.

„În baza art. 348 rap la art. 207 alin. 4 şi 6 cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu, luată faţă de inculpatul Roman George – Cristian, măsură pe care o menţine. În baza art. 221 alin. 1 cod procedură penală dispune înlocuirea imobilului în care locuieşte inculpatul Roman George – Cristian şi pe care să nu-l părăsească pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu, fără permisiunea instanţei, obligaţie stabilită prin încheierea din data de 21.10.2014 a Tribunalului Ialomiţa (…). În baza art. 346 alin. 2 cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei prin Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti nr. 459 /P/ 13 11 2014, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Roman George – Cristian pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu (…) şi fals intelectual (…), Ionescu Costică (cu date) pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual (…) și Florea Eugenia (cu date) pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu (…), legalitatea administrării probelor şi legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. În baza art. 275 alin. 3 cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat, in cuantum de 300 lei rămân in sarcina acestuia. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţi. Acordă termen de judecată la data de 26 02 2015, cu citarea părţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru procuror şi pentru inculpatul Roman George – Cristian în ceea ce priveşte verificarea măsurii preventive a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare pentru inculpatul Roman George – Cristian în ceea ce priveşte verificarea sesizării instanţei. Definitivă pentru procuror şi inculpaţii Ionescu Costică şi Florea Eugenia, în ceea ce priveşte verificarea sesizării instanţei. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 30 01 2015, ora 14,00.
Document: Incheiere – camera preliminară    30.01.2015”, se arată în soluția dată de instanță.