comenzi la domiciliu cliseru.ro

Instanța a decis: Agresorul „căutător în gunoaie” din Slobozia a fost internat provizoriu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/06/2014 | Lege si Ordine

Ieri, 24 iunie, Judecătoria Slobozia a admis propunerea procurorilor, de internare provizorie a agresorului care atacat doi copii, un băiat de 11 ani și o fetiță de 11 ani. Această decizie vine după ce luna trecută aceeași instanță dispunea internarea nevoluntară a lui Nicolae Dumitru Mihai, pentru efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice.

agresor slobozia - a atacat doi copii cu cutitul

La data de 24.06.2014 Judecătoria Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus în baza art. 247 alin. 1 Cod procedură penală şi art. 248 alin. 9 Cod procedură penală luarea măsurii de siguranţă a internării provizorii a suspectului N.D.M, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, constând în aceea că la data de 08.05.2014, în timp ce se deplasa pe bdul. Cosminului din mun. Slobozia, în zona parcului pentru copii, l-a tăiat cu o lamă cutter în zona gâtului pe minorul I.A.A. de 11 ani, provocându-i leziuni traumatice, iar la data de 25.05.2014, în timp ce se deplasa pe bdul. Matei Basarab din mun. Slobozia, în zona Băncii Transilvania, a tăiat-o cu un cuţit la mâna dreaptă, zona degetelor, pe minora I.R.M. de 8 ani, provocându-i leziuni traumatice.

Cercetările continuă în cauză în vederea stabilirii responsabilităţii autorului faptelor menţionate şi tragerea acestuia la răspundere penală

comunicat PT Ialomița

Pe același subiect:

Slobozia: Agresorul care a atacat doi copii cu cuțitul, a fost internat într-un spital de specialitate

Mama fetiței agresate: „Dacă nu îmi feream fetița, o înjunghia în burtă”

Slobozia: Agresorul fetiței tăiate, reținut 24 de ore

Slobozia: “Căutătorul în gunoaie” atacă din nou! O fetiță a fost tăiată cu cuțitul

Caz șocant în Slobozia. Copil rănit grav la gât de un „căutător în gunoaie”