comenzi la domiciliu cliseru.ro

Inspectorii ialomiţeni au stabilit venituri suplimentare la buget –  1,126 milioane lei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/03/2018 | Lege si Ordine

Inspectorii din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa au finalizat, în luna februarie, 73 inspecţii fiscale la 35 de societăţi comerciale şi 38 la persoane fizice.

Ca urmare a inspecţiilor fiscale s-au stabilit sume suplimentare la bugetul general consolidat în cuantum de 1,126 milioane lei.

Pentru sancţionarea neregulilor constatate au fost aplicate 5 amenzi contravenţionale, 2 la persoane juridice şi 3 la persoane fizice, în valoare de 3.000 lei.

Inspectorii fiscali ialomiţeni au realizat 25 controale inopinate şi au verificat modul de evidenţiere, calculare şi platã a obligaţiilor fiscale datorate de cãtre contribuabili.

Domnul Petre Ţenea, şef Administraţie A.J.F.P. Ialomiţa, a menţionat următoarele: „Principalele nereguli au fost constatate la plata TVA, datorate de entităţile verificate, fiind stabilite suplimentar 553,35 mii lei”.

De asemenea, s-au mai constatat nereguli privind modul de stabilire a impozitului pe dividende, impozitului pe profit, contribuţii la asigurările de sănătate, impozitul microîntreprinderilor, “fiind stabilite suplimentar 572,41 mii lei”.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomiţa – ŞEF ADMINISTRAŢIE, Petre ŢENEA