comenzi la domiciliu cliseru.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița – posturi pentru încadrare din sursă externă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/09/2018 | Locuri de munca

S-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa i-au fost repartizate 2 posturi pentru încadrare din sursă externă.

Astfel, persoanele care doresc să devină ofiţer sau agent de poliție se pot înscrie la concursul organizat, până la data de 13 septembrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 03 noiembrie 2018.

Din cele 2 posturi destinate încadrării directe, unul este de ofiţer în cadrul structurii de investigare a criminalității economice, iar unul este de agent în cadrul structurii de logistică.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://il.politiaromana.ro/, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs (https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa până la data de 13 septembrie a.c., în intervalul orar 08:00 – 16:00.