comenzi la domiciliu cliseru.ro

Infractor „Most Wanted”, prins de polițiști

Mandate europene de arestare, executate de poliţişti.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat două persoane   urmărite internaţional pentru fapte comise în România şi Germania.

Astăzi, 16 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Slobozia, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Slobozia.

Bărbatul face parte din categoria urmăriţilor „most wanted” pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi cămătărie. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia,  având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani.

Cea de-a doua persoană, o femeie de 40 de ani, din Slobozia a fost dată în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Cea în cauză urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea predării către autorităţile germane.

Citește și 6 ani de închisoare pentru interlopul Dutu Viorel, zis Pralea

Mai multe articole de la obiectiv.net: