comenzi la domiciliu cliseru.ro

INFOTRAFIC 11:30 – Drumuri naționale impracticabile

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/01/2016 | Infotrafic

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă informează că la această oră (11:30), rămân impracticabile pe drumurile judeţene şi următoarele drumuri naţionale:

  • DN 2 – între judeţele Ilfov şi Buzău;
  • DN 2A – între localităţile Urziceni şi Slobozia;
  • DN 2C – între localităţile Amara şi Buzău.

Pe toate aceste drumuri se acţionează în continuare pentru deblocare în colaborare cu reprezentanţi ai Secţiilor Drumuri Naţionale Ialomiţa şi Secţia de Drumuri Judeţene.

La această oră, pe raza judeţului sunt instituite şase filtre ale poliţiei rutiere, care restricţionează traficul pe segmentele de drum unde circulaţia este îngreunată din cauza depunerilor de zăpadă.

Echipele ENEL acţionează pentru repunerea în funcţie a unor linii de medie tensiune afectate care alimentează cu energie electrică localităţile Bărcăneşti, Borăneşti, Coşereni, Bărbuleşti, Jilavele, Moldoveni, Adâncata, Fierbinţi, Dridu şi Maia.

 

Poliţia recomandă evitarea deplasării în zonele în care au fost semnalate condiţii meteorologice nefavorabile.


Dacă, totuşi, nu puteţi amâna călătoria din motive de maximă necesitate, informaţi-vă asupra condiţiilor de deplasare pe traseul ales, precum şi despre condiţiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată. La Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numărul de telefon 021.9360, puteţi obţine

 

 

 

informaţii legate de traseul pe care urmează să-l parcurgeţi, precum şi starea acestuia.


Poliţia Română atenţionează că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.


În cazul interzicerii temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum, respectaţi indicaţiile agenţilor de circulaţie şi a lucrătorilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale aflaţi în zonele afectate de zăpadă, pentru facilitarea intervenţiei echipajelor de deszăpezire şi a autosalvărilor.