livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

INFOTRAFIC 10 ianuarie, ora 22:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri naţionale:

A2 Bucureşti – Constanţa;

A4 Ovidiu – Agigea;

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • Toate drumurile naționale, în afară de DN39 Constanța – Mangalia;

JUDEŢUL TULCEA:

  • DN 22 Baia – limită Constanța;
  • DN 22A Topolog – limită Constanța;

JUDEŢUL ILFOV:

  • DN 4 București – limita Călărași;

JUDEŢUL BRĂILA:

  • DN 21 Brăila – limita Ialomița;
  • DN 22 Brăila – Râmnicu Sărat;

JUDEŢUL IALOMIȚA:

  • DN 3A limită jud. Ialomița – Fetești;

JUDEŢUL CĂLĂRAȘI:

  • DN3, DN3A, DN3B, DN4, DN21, DN31, DN41.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Bulgaria, autoritățile nu mai permit accesul traficului greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) dinspre România către Bulgaria, prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse. O măsură similară (restricție de tonaj de 12,5 tone) este în punctul de trecere a frontierei Calafat-Vidin, în județul Dolj. De asemenea, din același motiv, autoritățile nu mai permit accesul autovehiculelor (toate categoriile) dinspre România către Bulgaria, prin punctul de trecere a frontierei Vama Veche.

Din pricina condițiilor meteorologice nefavorabile, navigația pe Dunăre a fost suspendată, începând cu ora 12.00, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin). De asemenea, ca urmare a vântului foarte puternic, porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea, Midia și Mangalia au fost închise.

Având în vedere atentionarile de vreme rea emise de meteorologi, recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto