comenzi la domiciliu cliseru.ro

Inconştienţă pe şosea

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/06/2012 | Infotrafic

În cursul zilei de ieri, 14 iunie, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetări s-a stabilit că în timp ce un localnic de 23 ani circula cu o motocicletă din direcţia Urziceni – Slobozia, din pricina vitezei excesive a părăsit partea carosabilă, a intrat pe spaţiul verde ce delimitează sensurile de mers din zona sensului giratoriu, victima fiind proiectată pe trotuarul de pavele din sensul giratoriu.

În urma accidentului tânărul de 23 ani a fost vătămat corporal şi transportat la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru acordarea îngrijirilor medicale, ulterior fiind transferat la un spital din capitală pentru investigaţii amănunţite.

Şoferul a fost testat alcoolscop rezultatul aparatului Drager fiind negativ.

Întrucât şoferul nu poseda permis de conducere pentru categoria A, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.