comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la un autoturism, între Slobozia Nouă și Iazu, pe DN21

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/06/2020 | Locale Ialomita

În data de 17 iunie, în jurul orei 10:45, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism între Slobozia Nouă și Iazu, pe DN21, km. 83.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stins cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SAJ Ialomița –substația Slobozia. Pompierii militari au localizat imediat incendiul, reușind să îl lichideze după mai bine de o oră. În urma incendiului a ars  autoturismul în proporție de 100%. Nu au existat victime, autoturismul fiind staționat pe un teren viran. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Echipajele SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de 15 cazuri de natură medicală.

În continuare, pompierii militari rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, iar dinamica evenimentelor din teren va fi atent monitorizată, pentru dispunerea imediată a măsurilor necesare optimizării misiunilor de răspuns.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA