comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la Slobozia: O persoană decedată şi cinci rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/02/2014 | Lege si Ordine

În această dimineaţă, în jurul orei 03.30, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră situată la etajul patru al unui bloc din municipiul Slobozia.

În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe toată suprafaţa garsonierei, scara blocului era inundată de fum şi gaze toxice la etajele superioare, iar patru persoane (un bărbat, o femeie şi doi copii) erau căzute pe holul de la etajul 4, intoxicate cu monoxid de carbon.

Alte două femei, care se aflau într-un apartament învecinat, nu au putut ieşi din cauza fumului dens. Pompierii au intervenit concomitent pentru scoaterea celor patru victime căzute pe casa scării, localizarea incendiului şi pentru salvarea, cu ajutorul unei autoscări mecanice, a celorlalte două victime, pe la geamul unei camere.

Toate cele şase persoane au fost preluate de echipajul SMURD şi de echipajele Serviciului de Ambulanţă, fiind predate la spital. Pentru o femeie în vârstă de 45 ani nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind declarată decedată la scurt timp.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, pompierii reuşind lichidarea acestuia după aproximativ trei ore şi jumătate.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️