comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la Scânteia. 10 persoane intoxicate cu monoxid de carbon la Armășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/12/2019 | Lege si Ordine

Azi, în jurul orei 5:30, prin apel 112, a fost anunțată producerea unui incendiu la o casă din localitatea Scânteia.

ISU Ialomița intervenit cu forțe și mijloace din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stins incendii și o autospecială SMURD, încadrate cu 13 subofițeri.

În urma evenimentului, nu s-au înregistrat victime. Persoanele aflate în casă, un minor și 3 adulți s-au autoevacuat. Incendiul se manifesta generalizat, Casa, compusă din 2 camere și un hol, a ars în proporție de 95%. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 2 ore și nu s-a extins și la alte case. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânarea lăsată nesupravegheată.

Zece persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Ieri, 14 decembrie în jurul orei 07:40, prin apel 112, a fost anunțată o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon, a mai multor persoane dintr-o locuință din localitatea Armășești.

A intervenit SMURD Urziceni cu 3 subofițeri și 2 ambulanțe SAJ. La fața locului a fost acordat prim ajutor medical la 10 persoane care acuzau, grețuri, durere de cap, vărsături: 4 copii și 6 adulți. După monitorizare, 4 copii și 4 adulți au fost preluați de echipajul SMURD și echipajele SAJ și transportate, conștiente, la spitalul din Urziceni. Celelalte două persoane adulte au rămas conștiente la locul intervenției, refuzând transportul la spital.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA