15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Incendiu la o stână în localitatea Făcăeni https://wp.me/p49Kdo-e6L
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Incendiu la o stână în localitatea Făcăeni

Două adăposturi de animale aparținând unui localnic din localitatea Făcăeni au luat foc miercuri, 03.07.2019, în jurul orei 18.30, motiv pentru care au fost alertați pompierii de la Stația Fetești.

Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu 2 autospeciale cu apă și spumă și o autosanitară, și au intervenit în cooperare cu serviciul voluntar pentru situații de urgență din localitate. Misiunea de stingere s-a întins pe o durată de mai bine de 3 ore din cauza cantității considerabile de plante furajere aprinse. Incendiul a cuprins  adăposturile pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar și un saivan construit din lemn pe o suprafața de aproximativ 180 mp, 1000 de baloți de lucernă și 500 baloți paie.

În momentul izbucnirii incendiului, în fermă nu se aflau animale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată la rețeaua de tensiune care trecea pe deasupra furajelor.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!