comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu la o anexă gospodărească din Ograda

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/11/2020 | Lege si Ordine

În data de 27 noiembrie, în jurul orei 18:45 pompierii militari ai Detașamentului Slobozia – Garda Țăndărei, au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie).

La fața locului s-au mobilizat în cel mai scurt timp două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD.

Intervenția promptă a salvatorilor ialomițeni a condus la localizarea rapidă a incendiului și astfel înlăturarea pericolului de propagare la casa proprietarului.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari în aproximativ o oră. Nu au existat victime.

A ars aproximativ 70% din acoperișul magaziei, un aparat de sudură, un polizor, o bormașină și mai multe piese auto depozitate în magazie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca folosirea unui echipament de iluminat electric improvizat.

Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora.

ISU Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️