comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu în localitatea Perieți, sat Misleanu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/10/2019 | Lege si Ordine

Miercuri, 09.10.2019, în jurul orei 15.00, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Perieți – sat Misleanu. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 13 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei.  S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității (2 pompieri civili), acesta fiind lichidat două ore mai târziu.

În urma sa au ars cca. 100 mp de acoperiș din lemn și tablă, bunuri electrocasnice și mobilierul din bucătărie. Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă focul s-a extins și la o magazie în care erau depozitate aproximativ 2 mc de lemne de foc, care au ars în întregime. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto arhivă