comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendiu devastator. Mâinile și fața i-au fost arse

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/11/2015 | Lege si Ordine

Incendiu în Ialomița. Două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Garda Slobozia s-au deplasat la fața locului, iar în momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la întreaga locuință, acoperișul era căzut în interior, iar proprietara, în vârstă de 62 de ani, prezenta arsuri la nivelul feței și al mâinilor.

O femeie a suferit arsuri, după ce locuința acesteia a fost cuprinsă de flăcări. Evenimentul s-a produs ieri, în jurul orei 12.25, în localitatea Tovărășia, după ce aceasta a folosit focul deschis în interiorul locuinței.

Două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Garda Slobozia s-au deplasat la fața locului, iar în momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la întreaga locuință, acoperișul era căzut în interior, iar proprietara, în vârstă de 62 de ani, prezenta arsuri la nivelul feței și al mâinilor.

Paramedicii i-au acordat primul ajutor medical, iar în scurt timp, femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la spital. După aproximativ 45 de minute, pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite.