Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Incendiu de proporții la gospodăria foștilor preoți Pandelică. 27 de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea incendiului. https://wp.me/p49Kdo-aTT

Incendiu de proporții la gospodăria foștilor preoți Pandelică. 27 de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea incendiului.

Focul s-a pornit în jurul 15.45, la magazia cu lemne și, favorizat de vântul puternic, s-a extins rapid la locuință și la alte construcții din gospodărie (inclusiv o bisericuță amenajată de preoții Pandelică).

Prima intervenție a fost asigurată de serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Reviga, însă, din cauza cantității mari de materiale combustibile depozitate în anexe, precum și a condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost necesară o desfășurare de forțe considerabilă la locul evenimentului.

Astfel, pentru limitarea consecințelor situației de urgență, pompierii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere și o autocisternă de la subunitățile Slobozia și Urziceni.

În plus, alături de voluntarii comunei Reviga, s-au deplasat în sprijin și cei de la orașul Căzănești, ambele servicii acționând cu autospecialele de stingere din dotare. 27 de pompieri militari și civili au intervenit pentru stingerea incendiului.

Incendiul nu s-a soldat cu victime. Focul a fost localizat, se lucreaza la lichidare.

Comunicat de presă & FOTO: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA.

Foștii preoți din Reviga, Casian și Gheorghe Pandelică, fac precizări cu privire la perchezițiile efectuate

Preoții Casian și Gheorghe Pandelică din parohiile Reviga şi Mircea cel Bătrân au fost caterisiți de către Consistoriul Eparhial Bisericesc

Episcopia Sloboziei și Călărașilor a reușit preluarea patrimoniului Parohiei Reviga prin executare silita

Protest în faţa Prefecturii, în apărarea preoţilor Casian şi Gheorghe Pandelică

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au fost întâmpinați cu înjurături la Reviga

Doi preoți din Reviga și Mircea cel Bătrân – tată și fiu – riscă să fie caterisiți