comenzi la domiciliu cliseru.ro

Incendii la Slobozia şi Maia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/12/2013 | Lege si Ordine

pompieriSâmbătă, 14 decembrie a.c, pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea a două incendii izbucnite pe raza judeţului Ialomiţa.

Primul apel telefonic a fost înregistrat în jurul orei 00.10, când un adăpost de animale al unui cetăţean din municipiul Slobozia a fost cuprins de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost generat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către o persoană rămasă neidentificată, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit pompierii cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. În urma evenimentului nu au existat victime, însă adăpostul a ars în proporţie de 90%.

Cel de-al doilea incendiu a fost anunţat în jurul orei 07.20, când un cetăţean din localitatea Maia a dat foc garajului din gospodăria proprie.

Pompierii de la Secţia Urziceni s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, iar după aproximativ o oră flăcările au fost lichidate. În urma incendiului s-au degradat o motopompă, un generator electric şi un motor şi au fost distruse patru anvelope auto, două tocuri de geam şi acoperişul garajului pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp.