15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Incendii la Grindu și Sf. Gheorghe https://wp.me/p49Kdo-4P6
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Incendii la Grindu și Sf. Gheorghe

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la rezerva de furaje a unui cetăţean din localitatea Grindu. incendiu cocoraEvenimentul a fost anunţat vineri, 20.12.2013, în jurul orei 14.00, după ce copilul proprietarului, în vârstă de 5 ani, s-a jucat cu un chibrit în apropierea furajelor. Pompierii Secţiei Urziceni s-au deplasat la faţa locului, iar în scurt timp flăcările au fost lichidate. În urma incendiului au ars cca. 1 tonă paie de grâu şi 3 tone coceni de porumb.

Şase capre moarte într-un incendiu … s-a întâmplat în dimineaţa zilei de duminică, 22 decembrie, după ce, în urma unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică, un adăpost de animale al unui cetăţean din localitatea Sf. Gheorghe a fost cuprins de flăcări. Pompierii militari şi membrii SVSU din localitate s-au deplasat la faţa locului, însă în momentul sosirii acestora flăcările se manifestau pe o suprafaţă de cca. 20 mp din acoperişul adăpostului, iar cele 6 capre aflate în interior erau moarte. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!