15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Încarcerat 160 de zile pentru neplata unei amenzi penale https://wp.me/p49Kdo-dIk
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Încarcerat 160 de zile pentru neplata unei amenzi penale

Mandat de executare a pedepsei pus în aplicare de polițiști. Ieri, 16 aprilie  polițiștii ialomițeni au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 48 de ani, din comuna Vlădeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat pedeapsa privativă de libertate 160 de zile, pentru neplata unei amenzi penale aplicată pentru săvârșirea de infracțiuni prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.

Poliţiştii acţionează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol şi combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal.

 Scopul acţiunilor este acela de apărare a patrimoniului piscicol şi a integrităţii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate cu pescuitul ilegal, circulaţia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea produselor piscicole, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită cât şi protejarea mediului înconjurător.

Astfel, ieri, 16 aprilie a.c., pe timpul desfășurării activităților specifice, polițiștii au depistat, pe raza comunei Stelnica, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fetești, care transporta cu ajutorul unui autoturism pește din specia scrumbie, fără a deține documente de proveniență.

* * *

Poliţişti din cadrul Secției Poliție Rurală Stelnica au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 51 și 66 de ani, din municipiul Fetești și comuna Bordușani, în timp ce transportau 132 de kg de pește din specia scrumbie, pentru care nu dețineau documente de proveniență.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii de infracțiuni prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura, peștele identificat fiind ridicat în vederea confiscării.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!