Încă un tânăr a sfârşit înecat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

 Un băiat în vârstă de 18 ani, din localitatea Bărcăneşti, care a plecat la scăldat în râul Ialomiţa în după-amiaza zilei de duminică, 8 iulie, a sfârşit înecat. Un echipaj de pompieri de la Secţia Urziceni a început căutările imediat după primirea apelului, însă până la lăsarea întunericului băiatul nu a fost găsit. Căutările au fost reluate luni dimineaţă, 9 iulie, în jurul orei 09.00, cu ajutorul unei bărci pneumatice, însă până acum fără rezultat.

În weekend, pompierii au mai intervenit la două incendii. În urma unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică, un autoturism Dacia a fost cuprins de flăcări pe raza localităţii Vlădeni. Evenimentul a fost sesizat prin SNUAU 112 sâmbătă, 07 iulie, în jurul orei 09.30, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Ţăndărei care au intervenit timp de aproximativ 30 de minute pentru lichidarea incendiului. Flăcările au distrus autoturismul aproape în totalitate.

De asemenea, locuinţa unui cetăţean din localitatea Bărbuleşti a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii de la Secţia Urziceni s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de intervenţie, iar după aproximativ trei ore au reuşit lichidarea flăcărilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare, iar în urma evenimentului au fost distruse acoperişul pe o suprafaţă de cca. 240 mp, elemente din starea de fixaţie a clădirii, diverse piese de mobilier şi materiale textile.