15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Încă 24 de pompieri ialomiţeni, în sprijin la Galaţi https://wp.me/p49Kdo-4sS
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Încă 24 de pompieri ialomiţeni, în sprijin la Galaţi

Numărul subofițerilor  ISU Ialomița care intervin în zonele afectate de inundațiile din Galați a fost suplimentat

După ce 7 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Catargiu Ialomița s-au deplasat, joi, 12 septembrie, în zonele afectate de inundații din județul Galați, vineri, 13 septembrie, numărul acestora a fost suplimentat cu încă 23 de subofițeri și un ofițer.

Aceștia, alături de efectivele și mijloacele din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Brăila, Buzău,Tulcea, București și Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență dislocate în zonele afectate, vor depune eforturi pentru gestionarea eficientă a situației.

De asemenea, în zonă se află și 250 de pompieri militari din cadrul ISU Galați.

Au fost transportate totodată 13 motopompe și 6 instalații de potabilizare a apei precum și personalul necesar utilizării acestora.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!