comenzi la domiciliu cliseru.ro

În urma unui accident la schi, deputatul liberal Cristina Pocora și-a luat concediu medical

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/02/2013 | Locale Ialomita

Deputatul liberal Cristina Pocora a intrat în concediu medical pe o perioadă de cel puțin o lună, după ce, recent, a avut un accident la schi. În urma acestuia, s-a ales cu ruptură de ligament încrucișat la genunchiul drept. Aceasta a fost operată luni dimineață și va intra într-o perioadă de recuperare.

cristina pocora„După cum mi se spune, nu va fi o operație foarte grea, însă cu o perioadă de recuperare lungă (o lună fără a călca în piciorul drept și șase luni de recuperare, program zilnic de exerciții). (…) Îmi cer scuze alegătorilor mei, ialomițenilor, pentru că în această perioadă nu pot să-mi onorez programul de audiențe. În același timp, precizez că toate memoriile depuse la Biroul Parlamentar de la Fetești, la secretariat, sau corespondența primită pe adresa Camerei Deputaților au ajuns la mine și, imediat ce voi putea, le voi răspunde”, a anunțat parlamentarul ialomițean pe blogul personal.

Cristina Pocora îi sfătuiește pe toți amatorii de sport să respecte anumite reguli pentru a nu ajunge să suporte consecințele, așa cum i s-a întâmplat dumneaei.

Cristina Pocora„Sunt o fire activă și sportivă, mă știți. Am și vechime în asta și am mai învățat câte ceva despre nevoia de încălzire înainte de a face sport… dar parcă uităm cateodată aceste reguli, și atunci ni se întâmplă să suportăm consecințele. (…) Pentru a nu ajunge la „înțelepciunea” mea după ce suferiți, vă sfătuiesc să vă pregătiți bine înainte de a merge la schi”, mai spune parlamentarul.