comenzi la domiciliu cliseru.ro

În programul „Rabla”, judeţul Ialomiţa este pe ultimul loc

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/06/2013 | Locale Ialomita

Administraţia Fondului pentru Mediu a finalizat, zilele trecute, distribuirea celor 17.000 de tichete valorice alocate persoanelor fizice în cadrul Programului „Rabla” 2013, în cele două etape.

Județul Ialomița pare neinteresant din acest punct de vedere, fiind pe ultimul loc în ceea ce privește numărul de tichete valorice distribuite. Mai mult decât atât, colectorii figurează doar cu voucherele primite în prima etapă, neexinstând solicitări pentru cea de-a doua.

În județul Ialomița există cinci colectori, la Gheorghe Doja, Bucu, Gura Ialomiței, Urziceni, iar o altă firmă are puncte de lucru în Slobozia, Țăndărei și Fetești. Acestora le-au fost distribuite în total doar 35 de tichete, câte cinci pentru fiecare.
Nici județul Călărași nu stă prea bine, cei patru colectori primind 36 de tichete valorice tot în prima etapă.

Anul acesta, în cadrul Programului „Rabla”, în prima etapă, au fost distribuite 25 la sută din numărul total de tichete destinate persoanelor fizice, în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor.

Pe primele locuri în topul judeţelor unde au fost solicitate şi repartizate cele mai multe tichete se află Vâlcea – 1.485, Gorj – 1.372, Sibiu – 1.299 şi Alba – 1.244.