comenzi la domiciliu cliseru.ro

În loc de telefonul comandat pe internet, a primit o curea din piele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/11/2012 | Lege si Ordine

În cursul zilei de luni, 12 noiembrie, în jurul orei 18.00, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 26 ani, din municipiul Feteşti, despre faptul că a fost înşelat de o persoană necunoscută, cu ocazia achiziţionării de pe internet a unui telefon mobil.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul a făcut o comandă pe internet pentru un telefon mobil şi a discutat cu persoana care urma să îi trimită telefonul, stabilind pentru acesta achitarea sumei de 400 lei.

După ce partea vătămată s-a deplasat la oficiul poştal şi a achitat suma stabilită, a verificat coletul şi a găsit în loc de telefon o curea din piele.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Pentru prevenirea înşelăciunilor dar şi a altor fapte penale săvârşite prin diverse tehnici de comunicare – telefonie, internet, poliţiştii vă recomandă să manifestaţi o atenţie sporită în momentul în care comandaţi bunuri şi produse, să solicitaţi garanţii şi să nu furnizaţi date confidenţiale prin telefon, dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu îl cunoaşteţi.