15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locuri de munca > În atenția angajatorilor ce dispun de locuri de muncă vacante. Modificări Legea nr. 76/2002 https://wp.me/p49Kdo-4Cq
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

În atenția angajatorilor ce dispun de locuri de muncă vacante. Modificări Legea nr. 76/2002

Una din modificările importante ale legii se adresează angajatorilor ce  dispun de locuri de muncă vacante.

În  Monitorul Oficial  nr. 457/2013 a fost publicată Legea nr. 250/2013, act normativ prin care sunt aduse modificări Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Astfel, pe lângă obligația deja existentă până la această dată cu privire la comunicarea locurilor de muncă vacante în termen de 5 zile lucratoare de la vacantare, noul act normativ instituie obligația angajatorilor de a comunica agențiilor pentru ocuparea forței de muncă, ocuparea locurilor de muncă vacante ce au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii.

Nerespectarea prevederilor legale cu privire la comunicarea vacantării respectiv a ocupării locurilor de muncă în termenele menționate anterior constituie contravenție și se sancționează cu amendă în cuantum cuprins între 3.000 și 5.000 lei.

comunicat de presă: AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!