comenzi la domiciliu cliseru.ro

Împarte dragoste! – Un proiect al Interact Slobozia, pentru Ziua Îndrăgostiților / Valentine’s Day

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/02/2018 | Evenimente

Luna februarie este luna dragostei, aşa că voluntarii Interact Slobozia au pus la cale un nou proiect desfăşurat cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Proiectul se adresează elevilor de liceu din oraş, scopul nostru fiind acela de a uşura destăinuirea sentimentelor

valentines day - ziua indragostitilorParticiparea se realizează pe baza completării unui chestionar online și a unei donații oferite uneia dintre persoanele desemnate pentru fiecare liceu până pe data de 10 februarie. Mai departe, voluntarii Interact se vor ocupa de preluarea informațiilor şi de împărțirea trandafirilor, ciocolatelor și biletelor către persoanele potrivite, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să accesați pagina de Facebook, Interact Slobozia. Acolo veți putea găsi şi completa chestionarul pus la dispoziție de către noi.

Vă aşteptăm să participați în număr cât mai mare pentru a realiza un gest frumos în cinstea acestei sărbători şi pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanei dragi!

INTERACT SLOBOZIA