comenzi la domiciliu cliseru.ro

Iată cum poate orice ialomițean să folosească reducerile la produse și servicii pentru a crește încrederea clienților!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/01/2021 | Magazin

SaleMai ales în mediul online, vizibilitatea afacerii este un aspect pe care orice antreprenor trebuie să îl ia în considerare. Google a devenit sistemul de referință pentru măsurarea succesului și a profitului, dar în afară de crearea unui site cât mai inovativ și a promovării acestuia, există și metode de a intra direct în contact cu potențialii cumpărători.

Reducerile sunt o modalitate importantă prin care poți să atragi atenția cât mai multor oameni. Acestea spun despre afacerea ta că e apropiată la clienți, punându-le la dispoziție oferte care iau în considerare bugetul acestora. Mai ales în perioada sărbătorilor sau a perioadelor importante precum Black Friday, e necesar să știi cum să folosești reducerile la produse și servicii pentru promovare afacerii. 

Iată 4 metode prin care ialomițenii pot să organizeze perioade de reduceri, prin care cresc vizibilitatea afacerii și încrederea clienților în brand!

  • Trimite e-mail-uri regulate abonaților

Mulți dintre potențialii clienți nu frecventează site-urile care îi interesează în căutare de reduceri. De aceea, e nevoie să li se atragă atenția când acestea apar. Dacă s-au abonat la newsletter, înseamnă că, la un moment dat, au fost interesați de oferta afacerii tale. E posibil să plănuiască o achiziție în viitor, dacă nu au făcut una deja, iar alerta pentru reduceri pe e-mail poate să grăbească luarea unei decizii în acest sens.

  • Folosește site-ul și rețelele sociale pentru promovarea reducerilor

Acestea sunt și ele importante. Pe site trebuie să existe o pagină separată pentru reduceri, care să fie, preferabil, prima pagină care apare. De asemenea, grafica 2D e importantă, pentru a crea un context și, eventual, o poveste. Și pe rețelele sociale e nevoie să acorzi o atenție deosebită, atunci când sunt perioade de reduceri. Ca postările să aibă un impact cât mai mare, folosește și aici grafică colorată și interesantă, care să atragă atenția cât mai multor oameni.

  • Anunță reducerile prin SMS

SMS-urile ajung cu siguranță mai ușor decât e-mail-urile. Nu toți își verifică zilnic căsuța de e-mail, dar notificările pentru mesaje sunt pornite întotdeauna. De fapt, 98% dintre acestea sunt citite în primele trei minute după trimitere și pentru că sunt mai scurte și mai ușor de citit.

De aceea, o campanie bulk SMS poate fi o idee bună pentru promovarea rapidă a produselor și a serviciilor. Poți să transmiți astfel și ofertele limitate. Mesajele bulk SMS pot fi personalizate în funcție de categoriile de destinatari, ceea ce le face ideale în caz că există mai multe tipuri de produse, destinate unor cumpărători cu profiluri diferite. În plus, acestea sunt o alternativă mai ieftină pentru bugetul afacerii tale.

  • Oferă reduceri de ziua de naștere

Față de reducerile obișnuite, această metodă arată interesul tău față de client. Cu această ocazie, e nevoie să introduci o ofertă specială care nu este disponibilă în alte situații. Poate fi vorba, de exemplu, despre cumpărarea cu un preț mic a unui produs în ediție limitată sau despre oferirea unui astfel de produs special împreună cu anumite achiziții. Anunță astfel de reduceri printr-un e-mail sau SMS care să conțină o urare personalizată.

Reducerile sunt o metodă bună prin care poți mări gradul de încredere al clienților sau potențialilor clienți față de afacerea ta. Indiferent că te ocupi de oferirea de produse sau servicii, poți folosi cu succes metodele de mai sus pentru a face ca ofertele să aibă o vizibilitate mai mare.

Sursă foto: Storyblocks.com