comenzi la domiciliu cliseru.ro

Iată 5 piese vestimentare și accesorii de toamnă care te fac să pari mai înaltă!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/10/2020 | Magazin

Dacă ești pe cale să-ți reînnoiești garderoba pentru toamnă și îți dorești să pari cu câțiva centimetri mai înaltă, atunci trebuie să alegi noile piese vestimentare și accesoriile cu grijă. În funcție de constituția ta, hainele te pot ajuta sau te pot încurca în acest sens. 

Vestimentatie

Pentru un efect de alungire, evită hainele prea largi sau accesoriile de mari dimensiuni, deoarece acestea au un efect opus celui dorit de tine. În articolul de mai jos, vei afla care sunt cele mai potrivite articole de toamnă care îți vor alungi silueta.

Descoperă cum te vor ajuta aceste 5 piese vestimentare si accesorii să pari mai înaltă!

  • Cizmele înalte

Cu acest gen de încălțări nu vei de greș niciodată, indiferent de înălțimea ta. Cizmele se potrivesc tuturor și dau o notă de eleganță oricărei ținute. Spre deosebire de încălțămintea până la gleznă, ele vor crea impresia unor picioare lungi.

Ca să creezi un efect și mai puternic, poți opta pentru o pereche de cizme cu toc. Dacă ești în căutarea celor perfecte pentru stilul tău, poți comanda de aici rapid și te vei bucura de ele toamna aceasta.

  • Pardesiul

Același efect îl are și un pardesiu sau un trench cu lungimea până la genunchi sau chiar mai jos. Poți alege un model cu croială dreaptă sau cambrată, pentru a-ți pune talia în valoare. Cele oversized nu te vor avantaja, mai ales dacă ai o statură mignonă.

 

Culorile închise ajută la subțierea siluetei, însă poți alege și o nuanță deschisă, potrivită pentru zilele însorite de toamnă. Așadar, evită gecile cropped, pe care le poți purta doar în cazul în care le asortezi la o pereche de pantaloni cu talie înaltă și încălțăminte cu toc.

  • Cardiganul lung

În combinație cu pardesiul menționat anterior, poți purta un cardigan lung, atunci când petreci timp în interior. Pentru a obține efectul dorit, optează pentru modele monocrome, simple, cu guler în V. Reține că unul multicolor nu te va ajuta prea tare. Poți completa ținuta cu colanți și cizme sau botine.

  • Blugii evazați

Deși momentul lor de glorie a trecut, acești jeanși sunt purtați în continuare de către vedete, tocmai pentru aspectul lor deosebit, diferit de ceea ce vezi în fiecare zi pe stradă. Spre deosebire de pantalonii cu talie joasă sau de jeggings, aceștia lungesc forma piciorului și avantajează persoanele scunde. Poți afla de aici cum să-ți creezi un outfit pornind de la blugi evazați. 

  • Gențile de mici dimensiuni

Chiar dacă ai pus ochii pe o geantă voluminoasă, este recomandat să uiți de ea și să te îndrepți către un model de dimensiuni mici. Accesoriile mari nu te avantajează, deoarece îți eclipsează constituția și vei părea mai scundă în raport cu ele. De aceea, o poșetă delicată sau un rucsac mic reprezintă cele mai bune opțiuni. Pentru a crea ținuta de toamnă ideală, alege un model din piele.

În concluzie, există suficiente trucuri prin care să ajungi la înfățișarea pe care ți-o dorești. O atitudine încrezătoare și hainele potrivite îți vor acorda prestanța visată. 

Sursa foto: shutterstock.com