15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomițeni cu spirit civic, premiați de poliție https://wp.me/p49Kdo-e78
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomițeni cu spirit civic, premiați de poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale. Doi ialomițeni au dat dovada de spirit civic, devenind un exemplu demn de urmat după ce au predat poliției bani și bunuri de valoare pierdute de cetățeni.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, astăzi, 5 iulie a.c., un tânăr de 15 ani, din Slobozia și o femeie de 26 de ani, din localitatea Buiești, au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița unde, în semn de apreciere,  le-au fost înmânate diplome de excelență.

Tânărul de 15 ani a devenit un exemplu pentru cetățeni după ce a găsit pe stradă o geantă ce conținea o sumă de bani, bunuri personale și acte, și fără să stea pe gânduri a predat-o agenților de ordine publică pentru a fi înapoiate persoanei care le-a pierdut.

De asemenea, femeia de 26 de ani, angajată a unui centru comercial de pe raza Municipiului Slobozia, a predat poliției 15 bonuri de masă pe care o clientă le-a pierdut în incinta magazinului.

Toate bunurile au fost restituite de polițiști proprietarilor.

Poliţiştii ialomițeni mulţumesc cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!