comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomițeni cu spirit civic, premiați de poliție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/07/2019 | Lege si Ordine

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița promovează spiritul civic și încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale. Doi ialomițeni au dat dovada de spirit civic, devenind un exemplu demn de urmat după ce au predat poliției bani și bunuri de valoare pierdute de cetățeni.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, astăzi, 5 iulie a.c., un tânăr de 15 ani, din Slobozia și o femeie de 26 de ani, din localitatea Buiești, au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița unde, în semn de apreciere,  le-au fost înmânate diplome de excelență.

Tânărul de 15 ani a devenit un exemplu pentru cetățeni după ce a găsit pe stradă o geantă ce conținea o sumă de bani, bunuri personale și acte, și fără să stea pe gânduri a predat-o agenților de ordine publică pentru a fi înapoiate persoanei care le-a pierdut.

De asemenea, femeia de 26 de ani, angajată a unui centru comercial de pe raza Municipiului Slobozia, a predat poliției 15 bonuri de masă pe care o clientă le-a pierdut în incinta magazinului.

Toate bunurile au fost restituite de polițiști proprietarilor.

Poliţiştii ialomițeni mulţumesc cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA