comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: USR PLUS și-a lansat candidatul la președinția Consiliului Județean

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/08/2020 | Politica

Alexandru Horhocea, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Ialomița, a fost lansat astăzi, 27 august, în cursa electorală, în cadrul unei conferințe de presă susținute în parcul Muzeului Național al Agriculturii. Alături i-au fost doi parlamentari USR, deputatul Tudor Pop și senatorul Silvia Dinică, echipa de campanie, dar și o parte dintre candidații la primăriile din județ sau aflați pe liste la Consiliul Județean sau Consiliile Locale.

Tanasescu Mihai
Tanasescu Mihai

„Candidatul nostru la președinția Consiliului Județean este Alexandru Horhocea. Prin intermediul său încercăm să aducem o stare de normalitate și corectitudine, o abordare politică eficientă a acțiunilor CJ Ialomița. Deși este tânăr, acest lucru nu reprezintă un impediment în realizarea scopurilor și planurilor sale, dimpotrivă, eu consider că reprezintă un atuu, căci este mai bine conectat la realitatea actuală, este mai bine conectat cu tinerii, dar nu numai. Prin intermediul lui vom ridica județul la nivelul economic la care trebuia să ajungă demult și trebuia să fie deja acum”, a declarat Tănăsescu Mihai, vicepreședinte USR Ialomița și candidat la rândul său pe listele USR PLUS la Consiliul Local Slobozia.

Octavian Săvoiu, președintele PLUS Ialomița, i-a catalogat pe cei care și-au asumat o candidatură drept „cei mai curajoși membri USR PLUS din Ialomița”, felicitându-i, totodată, pentru acest curaj.

Octavian Savoiu
Octavian Savoiu

„Candidaturile lor și curajul lor sper să fie elementul esențial pentru dezvoltarea viitorului partid în Ialomița. Este un moment important pentru noi și sper să îl trecem cu bine. Felicitări Alexandru, pentru curajul de a-ți asuma această candidatură la Consiliul Județean, ținând cont de faptul că ai niște concurenți puternici, care fac de ceva vreme politică pe aici prin județ și succes tuturor”, a spus Octavian Săvoiu.

Gabriel Cateliu
Gabriel Cateliu

De asemenea, Gabriel Cateliu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria municipiului Urziceni, și-a prezentat o parte dintre proiectele pe care le are pentru ca localitatea „să prospere, să fie mai sigură, mai curată și regenerată, mai educată, informată și implicată”, fiind convins că toți candidații „vor face o treabă foarte bună în tot județul”.

Deputatul Tudor Pop i-a felicitat pe toți cei care au avut curajul să-și asume acest rol esențial în devoltarea proiectului USR PLUS, susținând că aceste alegeri au fost unul dintre obiectivele principale ale partidului.

Tudor Pop
Tudor Pop

„Ne dorim victoria în toată țara. Nu pentru a ne umple buzunarele noastre, ale rudelor sau ale interlopilor. Ci ne dorim victoria pentru a oferi acestui județ și, implicit, României șansa de care are nevoie și pe care o așteaptă, pe care o așteptăm cu toții de 30 de ani (…) Am încredere că echipa care se află astăzi în jurul meu are capacitatea de a livra toate obiectivele pe care și le propune, atât la nivelul Consiliului Județean cât și la nivelul primăriilor din județ (…)”, a subliniat Tudor Pop.

Alexandru Horhocea, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Ialomița, a vorbit despre faptul că în multe zone din Slobozia nu se observă schimbări de 30 de ani, despre necesitatea ca județul Ialomița să devină un pol de procesare a produselor agricole, despre oportunitățile oferite de fluviul Dunărea și brațul Borcea, atât pe zona comercială cât și turistică, și care nu au fost deloc exploatate. Totodată, acesta a dus în discuție necesitatea educației și problemele din sistem, în special legate de începerea anului școlar, dar și a construirii unui spital în Ialomița.

Alexandru Horhocea
Alexandru Horhocea

„Pe lângă agricultură, educația ar trebui să fie prioritatea tuturor. Cu un popor educat, vom reuși să aducem creșterea de care este nevoie în societate. (…) Îmi pare rău că politicienii noștri se gândesc mai mult la ei decât la comunitate, la cum să-și crească imaginea și mai puțin la ce ar trebui să facă pentru educație, cultură, sănătate. Bineînțeles că și sănătatea este un punct prioritar pe agenda noastră de guvernare locală. (…) Schimbarea vine din noi. Am reușit, prin implicarea noastră, să schimbăm mentalitatea celor vârstnici, a mătușilor, unchilor, bunicilor noștri, care votau într-o anumită direcție și, văzând că noi chiar ne implicăm, că venim în fața lor, că suntem proactivi, au înțeles că, practic, pentru a nu mai rămâne singuri în țară, fiind părăsiți de copii, de nepoți, care plecau peste granițe, trebuie să aleagă să voteze Alianța USR PLUS. Așa mi-am determinat și eu o parte din membri ai familiei (…)”, a declarat Alexandru Horhocea.

Silvia Dinică, senator USR București, s-a axat în discursul său pe puterea unei echipe, pe puterea echipei USR PLUS, dar și despre importanța alegerilor locale în comunitățile noastre.

Silvia Dinica
Silvia Dinica

„Această poveste în Ialomița a pornit de la câțiva oameni entuziaști, care își doreau să schimbe lucrurile, pentru că ați văzut, în unele zone, timpul pare că s-a oprit în loc și nu se mai întâmplă nimic în comunitățile noastre. De la câțiva oameni entuziaști, astăzi avem în față o echipă, o echipă puternică, echipa USR PLUS, care candidează pentru consiliile locale și consiliul Județean. Am văzut în ultimii 30 de ani un festival al incompetenței și al lipsei de interes. Pentru că am văzut de multe ori proiecte frumoase, dar care nu mai ajungeau să se întâmple, am văzut străzi construite care se terminau brusc în câmp și asta înseamnă că de fapt toți acești oameni nu au știut cum să facă lucrurile. Astăzi avem în fața noastră o echipă puternică, pe Alex Horhocea, care a crescut aici, înțelege problemele localității și ale județului și știe ce are de făcut, și pe Gabriel Cateliu, cu experiență puternică în antreprenoriat. (…) Aceste alegeri din 27 septembrie sunt despre noi, despre comunitățile din care facem parte, acele comunități în care cu toții vrem să ne regăsim (…)”, a spus Silvia Dinică, senator USR București.

Dintre cei 500 de membri pe care îi au cei de la USR PLUS Ialomița, 350 sunt candidați pentru diferite funcții, fie la consiliile locale, județene sau primării, având, așadar, candidat și la președinția Consiliului Județean.

 

Conferința de presă a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook USR Ialomița