comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Urmăriți internațional, depistați de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/03/2019 | Lege si Ordine

În acest sfârșit de săptămână, 22 – 24 martie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

 Astfel, polițiștii au reușit identificarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Sinești, urmărit internațional.

Autoritățile austriece au emis pe numele acestuia mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei.

De asemenea, doi bărbați de 33, respectiv 35 de ani, ambii din comuna Bordușani, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile spaniole, a fost identificați de poliţiştii de investigații criminale.

Cei în cauză au fost dați în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni economice și financiare, pe teritoriul Spaniei.

Bărbații în cauză au fost reținuți și escortați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, unde magistrații se vor pronunța cu privire la predarea acestora către autoritățile austriece, respectiv spaniole.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA