comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Urmăriți internațional, depistați de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/10/2018 | Lege si Ordine

Marți, 02 octombrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

 Astfel, polițiștii au reușit identificarea a doi bărbați de 29, respectiv 32 de ani, ambii din Țăndărei, urmăriți internațional. Autoritățile belgiene au emis pe numele acestora mandate europeane de arestare, fiind bănuiți de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Belgiei.

* * *
De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza orașului Țăndărei, un alt bărbat de 27 de ani, din județul Brăila, pe numele căruia autoritățile belgiene au emis mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

* * *

Tot marți, 02 octombrie, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile belgiene, a fost identificat de poliţiştii de investigații criminale din Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Belgiei.

Bărbații în cauză au fost reținuți și escortați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, unde magistrații se vor pronunța cu privire la predarea acestora către autoritățile belgiene.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA