comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Urmărit de polițiști din Bucu până în Amara, unde s-a răsturnat cu autoturismul și a fugit. S-au tras focuri de avertisment pentru imobilizare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/10/2019 | Lege si Ordine

Reținut pentru conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutier. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 13/14 octombrie a.c., tânărul în cauză a fost depistat de un echipaj de poliție pe DN 2A, în localitatea Bucu, în timp ce conducea un autoturism cu defecțiuni la sistemul de iluminare.

În momentul în care polițiștii l-au avertizat prin semnale luminase și acustice să oprească, bărbatul nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrare în localitatea Amara.

Pentru prinderea conducătorului auto, care a fugit din autoturism, polițiștii au efectuat în plan vertical focuri de avertisment, reușind în cel mai scurt timp să îl imobilizeze.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că tânărul de 20 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă  cercetările, sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA