15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Urmărit de polițiști din Bucu până în Amara, unde s-a răsturnat cu autoturismul și a fugit. S-au tras focuri de avertisment pentru imobilizare https://wp.me/p49Kdo-enw
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Urmărit de polițiști din Bucu până în Amara, unde s-a răsturnat cu autoturismul și a fugit. S-au tras focuri de avertisment pentru imobilizare

Reținut pentru conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutier. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 13/14 octombrie a.c., tânărul în cauză a fost depistat de un echipaj de poliție pe DN 2A, în localitatea Bucu, în timp ce conducea un autoturism cu defecțiuni la sistemul de iluminare.

În momentul în care polițiștii l-au avertizat prin semnale luminase și acustice să oprească, bărbatul nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrare în localitatea Amara.

Pentru prinderea conducătorului auto, care a fugit din autoturism, polițiștii au efectuat în plan vertical focuri de avertisment, reușind în cel mai scurt timp să îl imobilizeze.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că tânărul de 20 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă  cercetările, sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!