15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Ialomița: Un consilier județean își pierde mandatul, după ce a fost găsit incompatibil https://wp.me/p49Kdo-c2W
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Un consilier județean își pierde mandatul, după ce a fost găsit incompatibil

Mandatul de consilier județean al lui Păcureanu Viorel Iulian va înceta de drept, înainte de expirarea duratei normale, după ce s-a constatat starea de incompatibilitate, prin deținerea simultană a mandatului de consilier local și consilier județean.

Păcureanu Viorel Iulian, propus de PNL și ales la alegerile din 5 iunie 2016, a ocupat simultan funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Reviga, dar și de consilier județean, fără să-și exprime opțiunea privind acceptarea uneia dintre cele două funcții în termenul prevăzut de lege.

Starea de incompatibilitate a fost constatată prin ordin al prefectului în luna martie 2018, iar în ședința de joi, 26 aprilie, a Consiliului Județean Ialomița, proiectul va fi supus adoptării.
Consilierul își pierde, astfel, ambele mandate de consilier.

Foto: Facebook

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!