comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Un bărbat care a încercat să mituiască un polițist, cercetat sub măsura controlului judiciar pentru dare de mită

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2020 | Lege si Ordine

Joi, 12 martie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au constatat infracțiunea flagrantă de dare de mită săvârșită de către o persoană care a fost depistată în trafic de către un agent de poliție, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, în aceeași zi, în jurul orei 13.00, Serviciul Județean Anticorupție Ialomița a fost sesizat de un agent de poliție, șeful Postului de Poliție Dridu, cu privire la faptul că un bărbat i-a remis suma de 400 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, constatată cu ocazia opririi în trafic.

Imediat a fost sesizată unitatea de Parchet competentă și a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la fața locului și a constatat săvârșirea infracțiunii flagrante. Cu această ocazie a fost ridicată suma de bani și alte probe utile cercetărilor.

Față de persoana în cauză, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Sursa: DGA – SJA Ialomița