comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trupurile neînsufleţite a doi bărbaţi, recuperate de pompieri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/03/2014 | Lege si Ordine

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 15.03.2014, pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea trupului unui bărbat din apele râului Ialomiţa, de pe raza comunei Balaciu, sat Crăsanii de Jos.

barca pompieri Ialomita

Cadavrul a fost văzut de un trecător care a sunat la 112, iar în scurt timp pompierii de la Secţia Urziceni s-au deplasat la faţa locului. În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, trupul bărbatului era prins în nisip, în apropierea malului. Pompierii au intervenit cu ajutorul unor cordiţe, iar după aproximativ 30 de minute corpul neînsufleţit a fost ridicat pe mal.

A doua zi, în jurul orei 14.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unui alt cadavru, care a fost descoperit de un cetăţean în apele fluviului Dunărea, în dreptul localităţii Capidava. Corpul neînsufleţit al bărbatului, aflat într-o stare avansată de descompunere, a fost adus până în apropierea malului de o barcă aparţinând transporturilor navale, pompierii intervenind ulterior pentru scoaterea la mal a acestuia.

comunicat de presă: ISU Ialomița | foto: arhivă