comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trenuri anulate – 27 februarie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/02/2018 | Infotrafic

Circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă. La această oră se circulă pe toate magistralele și nu sunt trenuri blocate.

Comandamentele de iarnă ale CFR Infrastructură și CFR Călători sunt operaționale pentru următoarea perioadă. În zona de sud a țării – București, Craiova, Galați și Constanța – aflată sub incidența codului portocaliu de viscol și temperaturi scăzute se desfășoară operațiuni cu utilaje de intervenţie, drezine pantograf și pluguri de zăpadă. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.

În acest context, pentru data de 27 februarie se menține măsura de anulare a unor trenuri pentru eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri. Sunt anulate aproximativ 6% din cele ~1200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România. Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

Ialomița: Trenuri anulate – 27 februarie

R 8580

Ciulnita

Slobozia Veche
R 8581 Slobozia Veche Ciulnita
R 8582 Ciulnita

Slobozia Veche

R 8585

Slobozia Veche

Ciulnita
R 8588 Ciulnita Slobozia Veche
R 8587 Slobozia Veche Ciulnita

 

R 8443 Ciulnita Calarasi Sud
R 8592 Calarasi Sud Ciulnita
R 8591 Ciulnita Calarasi Sud