comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trei persoane rănite în urma unui accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/07/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Poliţia a fost sesizată ieri, 6 iulie, în jurul orei 15:30, cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 313 s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 26 de ani, din judeţul Bacău, conducea un autoturism pe DJ 313, în afara localităţii Horia, se pare că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsurnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri aflaţi în autoturismul condus de tânăr, o minoră de 4 ani, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 32 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Bacău, care au fost transportaţi la Spitalul Lehliu –  Gară în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier

Astăzi, 7 iulie, în jurul orei 04:00, poliţiştii au oprit pentru control, pe raza municipiului Slobozia un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Călăraşi.

Din verificările efctuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Coşereni a fost depistat ieri, 6 iulie, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sineşti, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cauze poliţiştii au întocmit dosare penale.

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița