comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Trei accidente rutiere în acest weekend – Urziceni, Țăndărei, Manasia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/04/2016 | Infotrafic

În acest sfârşit de săptămână, 22 – 24 aprilie, pe şoselele ialomiţene s-au produs trei accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a cinci persoane.

ACCIDENT URZICENI: Primul dintre acestea s-a produs sâmbătă, 23 aprilie, în jurul orei 08.00, pe raza municipiului Urziceni şi s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În timp ce un bărbat de 40 de ani, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcţiei de deplasare fără să se asigure şi a intrat în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, de către o femeie de 36 de ani, din judeţul Ilfov.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, dar şi a unei femei de 76 de ani, pasageră a autoturismului condus de aceasta, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

* * *

ACCIDENT MANASIA: Tot sâmbătă, 23 aprilie, în jurul orei 15.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 203 B, în afara localităţii Manasia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a altor două persoane.

Din verificările efectuate de către poliţiştii ajunşi la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Gârbovi către Manasia, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a  răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două femei de 42, respectiv 56 de ani, pasagere ale autoturismului în cauză, acestea fiind transportate la la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

* * *

ACCIDENT ȚĂNDĂREI: Duminică, 24 aprilie, pe raza oraşului Ţăndărei, s-a produs cel de-al treilea accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 24 de ani, din comuna Săveni conducea o autoutilitară pe raza localităţii Ţăndărei, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat un pieton, o femeie de 83 de ani, din localitate.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii, aceasta fiind transportată la Spitalul Ţăndărei, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

comunicat IPJ Ialomița