15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Țigări de contrabandă https://wp.me/p49Kdo-csa
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Țigări de contrabandă

Un bărbat de 40 de ani a fost depistat de către polițiști în timp ce transporta peste 9.000 de țigarete, fără respectarea prevederilor legale.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au depistat ieri, 19 iulie a.c., pe raza orașului Țăndărei,  în trafic, un bărbat de 40 de ani care transporta, cu ajutorul unui autovehicul, 9.055 de  țigarete, fără marcaj fiscal.

Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Fetești.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabndă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!