comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Tentativă de omor. Și-a înjughiat soția cu un cuțit. Arestat preventiv

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/04/2017 | Lege si Ordine

În data de 15.03.2017, în jurul orei 17:00, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a discuţiilor în contradictoriu, inculpatul a înjunghiat-o pe soţia sa cu un cuţit, în zona abdomenului, producându-i leziuni care au pus viaţa victimei în primejdie.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Grigore Nicolae pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că:

In data de 15.03.2017, în jurul orei 17:00, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a discuţiilor în contradictoriu, inculpatul a înjunghiat-o pe soţia sa cu un cuţit, în zona abdomenului, producându-i leziuni care au pus viaţa victimei în primejdie.

Faţă de inculpatul Grigore Nicolae s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 25.04.2017.

La data de 26.04.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Grigore Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la data de 26.04.2017.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă PT Ialomița