livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Ialomița: Tânăr arestat pentru tentativă de viol

Un tânăr de 20 ani, din comuna Ciochina, este bănuit că a încercat să agreseze sexual o femeie în vârstă de 32 ani, din comuna Albești.

 În fapt, Poliţia a fost sesizată la data de 07 iulie a.c., despre faptul că în timp ce femeia se afla în zona unui parc din comuna Albești, un bărbat a încercat să o violeze.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reuşit identificarea şi reţinerea suspectului de comiterea infracţiunii, în persoana unui tânăr 20 de ani, din comuna Ciochina.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru a fi prezentată Serviciului de Medicină Legală Ialomiţa, în vederea examinării şi eliberării certificatului medico-legal.

Faţă de agresor a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, iar în baza probatoriului administrat, Judecătoria Slobozia a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA