15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: Spitalul municipal Fetești are un nou manager… interimar https://wp.me/p49Kdo-eO6
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Spitalul municipal Fetești are un nou manager… interimar

Reprezentanții Spitalului municipal „Anghel Saligny” Fetești au publicat recent, pe site-ul unității spitalicești, un comunicat prin care anunță faptul că, începând cu data de 6 februarie 2020, economistul Patrichi Liviu Daniel este numit în funcția de manager interimar al spitalului.

„Prin dispoziția primarului municipiului Fetești nr. 486 din 05.02.2020, începând cu data de 06.02.2020, domnul ec. Patrichi Liviu-Daniel este numit în funcția de manager interimar al Spitalului municipal „Anghel Saligny” Fetești, pe o perioadă de maxim 6 luni. Mandatul domnului ec. Patrichi Liviu Daniel privește asigurarea continuității activității medicale și administrative și definitivarea procesului de ocupare prin concurs a funcției de manager, persoană fizică, organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Fetești”, se arată în comunicatul semnat de directorul medical Dr. Zahra Salem.

Liviu Patrichi a fost o perioadă consilier local al municipiului Slobozia, director cabinet secretar de stat, membru în Consiliul de Administrație la Poșta Română și om de afaceri. Acesta a candidat în luna august 2019 alături de Dugală Nicolae, fostul manager, pentru funcția de conducere, concurs care, însă, a fost amânat.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!