comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Spitalul municipal Fetești are un nou manager… interimar

Reprezentanții Spitalului municipal „Anghel Saligny” Fetești au publicat recent, pe site-ul unității spitalicești, un comunicat prin care anunță faptul că, începând cu data de 6 februarie 2020, economistul Patrichi Liviu Daniel este numit în funcția de manager interimar al spitalului.

„Prin dispoziția primarului municipiului Fetești nr. 486 din 05.02.2020, începând cu data de 06.02.2020, domnul ec. Patrichi Liviu-Daniel este numit în funcția de manager interimar al Spitalului municipal „Anghel Saligny” Fetești, pe o perioadă de maxim 6 luni. Mandatul domnului ec. Patrichi Liviu Daniel privește asigurarea continuității activității medicale și administrative și definitivarea procesului de ocupare prin concurs a funcției de manager, persoană fizică, organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Fetești”, se arată în comunicatul semnat de directorul medical Dr. Zahra Salem.

Liviu Patrichi a fost o perioadă consilier local al municipiului Slobozia, director cabinet secretar de stat, membru în Consiliul de Administrație la Poșta Română și om de afaceri. Acesta a candidat în luna august 2019 alături de Dugală Nicolae, fostul manager, pentru funcția de conducere, concurs care, însă, a fost amânat.

Mai multe articole de la obiectiv.net: