15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Societate comercială amendată cu 10.000 de lei pentru contravenții silvice https://wp.me/p49Kdo-de5
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Societate comercială amendată cu 10.000 de lei pentru contravenții silvice

Ieri, 26 februarie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură.

 Astfel, în urma verificărilor efectuate pe raza comunei Dridu, la o societate comercială cu acest profil de activitate, polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele, dar și reprezentanți ai Gărzii Forestiere București, au constatat diferențe între stocul scriptic inventariat la nivelul societății și cel faptic.

De asemnea, pe parcursul activităților desfășurate la societatea comercială în cauză, polițiștii au identificat nereguli cu privire la modul de întocmire a avizelor de însoțire a materialului lemnos, precum și lipsa registrului unic de evidență a materialului lemnos.

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!