comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Societate comercială amendată cu 10.000 de lei pentru contravenții silvice

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/02/2019 | Lege si Ordine

Ieri, 26 februarie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură.

 Astfel, în urma verificărilor efectuate pe raza comunei Dridu, la o societate comercială cu acest profil de activitate, polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele, dar și reprezentanți ai Gărzii Forestiere București, au constatat diferențe între stocul scriptic inventariat la nivelul societății și cel faptic.

De asemnea, pe parcursul activităților desfășurate la societatea comercială în cauză, polițiștii au identificat nereguli cu privire la modul de întocmire a avizelor de însoțire a materialului lemnos, precum și lipsa registrului unic de evidență a materialului lemnos.

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA